• Vandaag besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden va. € 19,95
  • Volledige garantie

Brandweer loopauto

Brandweer loopauto voor kinderen vanaf 1 jaar. Er zijn verschillende brandweer loopauto modellen verkrijgbaar. Het meest populaire model is de Amerikaanse retro brandweer loopauto met de tekst Hook & Ladder. Met een leuke brandweerhelm weten kinderen elke brand te blussen. Naast de metalen modellen zijn er ook mooie houten brandweer loopauto's.

Onze services

  • Vandaag besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Populaire wagen

Wellicht één van de populairste auto's in onze online webshop: de brandweer loopauto. In vele varianten verkrijgbaar en gewild bij zowel jongens als meisjes. Door op een brandweerwagen te stappen vervullen veel kinderen hun droom. Al rond rijdend op hun eigen wagentje kunnen ze opgaan in hun fantasiewereld en zich verliezen in de rol van brandweerman of brandweervrouw.

Omdat de brandweerwagens zo populair zijn, hebben wij er verschillende in ons assortiment opgenomen. Wat alle auto's vanzelfsprekend met elkaar gemeen hebben, is de kleur. Iedere brandweer loopauto is rood gekleurd. Brandweerrood. Een kleur die ervoor zorgt dat er direct een associatie gemaakt wordt met de brandweer. Naast de kleur zijn de meeste wagens voorzien van diverse extra's zoals een ladder of een bel. Hiermee wordt de beleving nog realistischer. Gemaakt van hout, kunststof of metaal. Uitgerust met vier wielen en een echt werkend stuur. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Stuk voor stuk zijn de brandweerwagens een lust voor het oog en zowel ouders als kind zijn dan ook content met een exemplaar. Als grootste online loopauto shop van België staan wij vanzelfsprekend garant voor de kwaliteit en de duurzaamheid van de loopauto's. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een juiste prijs-kwaliteitverhouding. Wacht dan ook niet langer en kies uw favoriete wagen en bestel deze brandweer loopauto snel en gemakkelijk in onze online shop.

Contact

Loopauto.be
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0031-541-870150
Contact
Facebook

© 2021 Loopauto.be is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord